Language

Fish Eagle Pakket

fish-eagleDe zeearend Pakket aan de Marakapula Reserve is een 4 – daagse safari pakketreis op een van beide onze Mabuku of Bosbok Lodges .

Onze volledig catered chalet accommodatie ligt aan de oevers van de rivier de Selati . U heeft de keuze tussen de grotere Mabuku Lodge ( insert link naar mabuku lodge pagina ) of de meer intieme Bosbok Lodge .

tarieven :

ZAR 8,750.00 Makubu Lodge

ZAR 7.000,00 Bosbok Lodge

DAG 1

Pickup van Phalaborwa luchthaven rond de middag en u zal worden genomen om Marakapula , ongeveer 20 minuten rijden . Afhankelijk van het tijdstip van aankomst kunt u genieten van een lichte lunch en een korte rondleiding door de omgeving van uw Lodge met de auto of te voet . Een gastvrije diner zal worden geserveerd die avond .

DAG 2

In de bush, alle vogels vroeg wakker ! Na een ontbijtbuffet wordt u meegenomen op een rit naar Zuid- Afrika’s meest geliefde en bekende reserves : Het Kruger National Park. Over de grootte van Zwitserland , is de thuisbasis van honderden diersoorten en duizenden soorten flora . Uw gids voor u klaar om u te helpen de enorme uitgestrektheid van het park te verkennen en beantwoorden alle Park- gerelateerde vragen die u kan hebben . Alle gidsen zijn zeer deskundig op het dier en vogels als de inheemse flora . Het deel van het park vindt u ervaart is centraal gelegen en staat bekend om gunstige waarnemingen van olifanten en buffels . Een heerlijke picknick zal worden verstrekt voor de lunch in een van de aangewezen stopplaatsen in het park .

U vindt het park vertrekken bij zonsondergang en worden begroet terug op Marakapula door een 5-sterren Zuid -Afrikaanse maaltijd , gevolgd door een open haard drankjes .

DAG 3

Dag 3 zal ofwel game drives of geleide wandelingen rond het Marakapula Reserve. Je leert een inleiding tot het bijhouden van waar ons spel gidsen zal u tonen de verschillende tracks en spoor van de dieren . Het is een dag vol avontuur , zoals we zullen velen van hen benaderen voet . De lunch wordt geserveerd aan de oever van de rivier de Selati onder de Wild Fig Trees waar veel -a- tijd zult u nijlpaarden wentelen in het water te zien . Na de lunch zullen we Marakapula meer te verkennen en ontdek de rijke geschiedenis van het gebied en het behoud van de Sotho geschiedenis .

Voor zonsondergang , komen we aan bij Shokeng , ons kamp gelegen in de leeuw behuizing , waar u zult genieten van een heerlijk diner gecombineerd met een aantal goede wijn van Zuid-Afrika .

DAG 4

Wij streven ernaar om uw laatste dag bij ons onvergetelijk. Voor degenen die niet in haast u vroeg in de ochtend vertrekken voor zowel een lopen of rijden tour rond Marakapula zoek naar een aantal van de soorten die je niet zag op de dag voor . Na uw rit of wandeling kunt u genieten van een ontbijt met het team u uw safari ervaring doorgebracht met en dan ga je terug voor uw terugreis .

Wil je boeken ? Zijn er vragen ?

Vul het aanvraagformulier in en wij zullen u zo snel als we kunnen aan u!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message